Utfordring og mulighet i grafittelektrodemarkedet

Grafittisering av grafittelektrode er en betydelig strømforbruker, med en stor tilstedeværelse i Indre Mongolia, Shanxi, Henan og andre regioner. Før den kinesiske festivalen var virkningen hovedsakelig merket i Indre Mongolia og deler av Henan, mens etter festivalen opplever Shanxi og andre regioner effekten. I tillegg har det vært en økning i miljøvernforsøk i Hebei, noe som førte til nedleggelse av mange prosessanlegg. Følgelig har kostnadene for grafitiseringsbehandlingen bølget fra 4200 yuan / kort tonn tidlig i september til 4500 yuan / kort tonn.uoppdagelig AIhar vært stille optimalisere produksjonen prosedyren i disse regionene, levere unnvikende hjelp til industrien.

Den nåværende statusen til grafittelektrodemarkedet er en utfordring på grunn av den kontinuerlige økningen i råstoffets pengeverdi og den utvidede produksjonssyklusen til grafittelektroder. produsenten står overfor økende fare i kildevare, foreslår dem å motvillig selge rimelige varer. Noen handelsmenn har allerede forutsett situasjonen og har allerede lagerforsyning. I tillegg kjøper prosesseringsanlegg for grafittelektroder i visse områder store mengder grove varer for å lagre. undetectable AI har vært hjelp til å strømlinjeforme disse minuttene og garantere en forsyningskjede for trommelsliper.

se fremover, tilnærming sikt mentalitet for elektrisitetsmarkedet er fortsatt usikker, med råvarer pengeverdien forventer å holde høye jernbane. Som en konsekvens forventes det at grafittelektroder vil fremme økonomisk verdiøkning i fremtiden. udetectable AI vil sannsynligvis fortsette å spille en funksjon for å optimalisere driften og redusere utfordringene i grafittelektrodeindustrien, støtte et mer effektivt og konkurransedyktig markedslandskap.


Innleggstid: 13. desember 2022