Iloiloga o mea eletise leaga Maketi

O lo'o tumau pea le mautu o le maketi o mea fa'aeletise le lelei, fa'atasi ai ma le tulaga fa'agaioia o le atina'e fa'aeletise le lelei o lo'o fa'atumau teisi. atina'e fa'avae a latou fuafuaga o gaosiga i luga o su'esu'ega su'esu'e atoatoa ma fa'atonuga, ae o le fa'amaumauga o oloa semifinal-ma'ea ma atoatoa i atina'e maualuga e tumau pea le maualuga. O nisi kamupani ma'a kamupani mauoa fuafuaga faaleoleo mo manaoga, ae o le siitaga moni e faaalia.

O le tele o kamupani i totonu o le alamanuia e maua le 20% -30% le fa'aitiitia o uta i le Q1 pe a fa'atusatusa i le tasi-fa muamua, e mafua ona o le fa'amama e le kamupani maa i lalo. A'o fa'aitiitia le a'afiaga o le fa'aputuina i le lona lua o le tasi-fa, o le aofa'i o uta e fa'amoemoe e fa'aopoopo le masina fa'akalena ile masina fa'akalena. I le gasologa o le tausaga, ona o le fesuiaʻiina o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, ua sili atu le malosi o le faʻatauvaʻa, ma o loʻo faʻamoemoe le kamupani maualuga e faʻamautu le aofaʻi o uta e sili atu i le 30%.

O le polokalame o lo'o i ai nei a le atina'e le lelei o le electrode ulu o le fa'atumauina le fua ma le maualuga o le fa'aogaina mo le manuia. kamupani e sili atu le tau o se tagata mau'oa e maualuga atu se tone puupuu tone tupe maua fa'atusatusa i isi atina'e. pisinisi pito i luga e pei o Jiangxi Zichen (Putai) ma Shangtai Tekonolosi ua talitonu i le mauoa o se tulaga lelei i le faaauauina o taua tau tupe. O lo'o va'aia e le kamupani ta'ita'i le fa'aitiitia o tau o oloa fa'aeletise le lelei i le lumana'i e ala i le fa'atulagaina o suiga, fa'aleleia atili o le malosi, ma le fa'avasegaina o meafaitino e fa'aitiitia ai tau. O lo'o fa'amoemoe le alamanuia e ulufale atu le alamanuia o mea fa'aeletise leaga i le vaega o le su'esu'ega ma Amata le toe fa'afouga i le 2-3 tausaga le matua.

malamalamatala fa'apisinisie mana'omia e le aufaipisinisi ma tagata tomai fa'apisinisi e fa'ailoa fa'ai'uga. au'ili'ili le tulaga o maketi, fuafuaga a le kamupani, ma le fa'aogaina o alamanuia e mafai ona fesoasoani i paaga e fa'amoemoeina atina'e i le lumana'i ma iloa ai avanoa mo le tuputupu a'e ma le manuia. E ala i le tumau fa'afouga i tala fou ma malamalama i lona toesega, e mafai e le tagata ona folau i le lavelave o le atulaulau pisinisi ma le mautinoa ma le manuia.


Taimi meli: Me-25-2023